Extractia unei masele de minte

Ieri am fost la dentist, povestea cu durerea groaznica de masea despre care am scris aici: episodul 1, si aici episodul 2.

Am intrat la medic si i-am dat radiografia. Mi-a spus ca gingia a crescut un pic peste carne si s-ar putea sa fie nevoie de operatie. Nu am fost asa, am scapat mai usor.

Am deschis gura mare, cum mi-a zis medicul sa fac, doar ca “mare” la mine inseamna mic la el, si oricat si-ar fi dorit el sa deschid mai mult gura, eu tot nu am reusit. De!, sunt ierbivor, la ce mi-ar trebui o gura de tigru? In fine, s-a chinuit el un pic, mi-a pus niste picaturi cu efect de anestezic, si a inceput sa invarta o “surubelnita” in maseaua mea. Cred ca a fragmentat-o, sau slabit-o, ceva de genul.

Intre timp mi-a amortit gura, desi simteam “surubelnita” aia in maxilar. Mi-a spus sa ridic mana sus daca durerea devine insuportabila, dar eu am rezistat bine, … bine, bine, dar pana cand? Caci nu am mai suportat si am ridicat mana Asa ca a trebui sa mai puna “solutie de amortit”, cum altfel daca eu luasem un tub intreg de ketonal si tot ma durea?

Intr-un final am amortit de tot, nu mai simteam nimic, si a inceput sa miste de masea cu un cleste special, si misca, si misca, de am crezut ca ii face placere sa ma tortureze, din fericire, medicul este un tip de treaba, el nu dorea decat sa isi faca meseria bine.

O problema mare a constat in faptul ca eu am avut nasul un pic infundat, si trebuia sa respir doar pe nas, lucru ce imi era greu de realizat. Din acest motiv m-am cam sufocat si imi venea sa vars. Chiar i-am tras mana din gura mea si am respirat cu pofta pe gura, cateva respiratii bune.

In sfarsit a tras cu clestele. Si a scos nenorocirea din gura mea. O masea de minte “fara minte”. Mi-a pus un pansament, l-a scos, inca unul, inca unul, si apoi ultimul pansament, cu care avea sa raman cateva ceasuri.

Pretul: 250 Lei. Am scapat ieftin, nu fusese nevoie de operatie.

Cam aceasta este povestea unui masele de minte ce mi-a facut viata un calvar. Si povestea continua. Medicul mi-a recomandat sa scot si maseaua din dreapta, luna viitoare.

9 comments

 1. D-Petre says:

  Bine ca ai scapat de “problema”
  D-Petre recently posted..Adrian Nastase si-a recunoscut vinaMy Profile

 2. Nice says:

  Incredibil chinul la care ai fost supus! Si se pare ca ai rezistat eroic la acest act de tortura.
  Cu greu am reusit sa citesc textul…felicitari, sper ca te simti ceva mai bine. :)
  Nice recently posted..ToropealaMy Profile

 3. Kono says:

  E bine ca acum ai scapat de durerea aia nasoala. Stiu si cum e sa te doara o masea.
  Kono recently posted..JOCURI CURSE CU MASINI SPORTMy Profile

 4. Yamasha says:

  Ar cam trebui sa ajung si eu la dentist, dar mereu imi fac de lucru…
  Yamasha recently posted..Caut tableta…ieftinaMy Profile

 5. viviana says:

  eu am doua la fel si trebuie sa vin in tara sa vad ce pot sa fac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge